Hesapcini Yetkilendirme Özelliği Artık Hizmetinizde!

Hesapcini Yetkilendirme Özelliği Artık Hizmetinizde!

Size çok güzel haberlerimiz var. Uzun uğraşlar sonucunda hazırladığımız Hesapcini yetkilendirme özelliği artık hizmetinizde! Yetkilendirme özelliğimiz ile ilgili tüm ayrıntılı bilgileri ise yazımızda bulabilirsiniz. Keyifli okumalar dileriz…

Sizlere en iyi hizmetleri sunabilmek için var gücümüzle yeni güncellemeler yaparken, siz değerli kullanıcılarımızdan gelen öneri ve istekleri de sürekli olarak toplamaya devam ettik. Sizler, işletmenizde çalışan personellerinize yetki vermek ve personellerinizin bu yetkiler doğrultusunda sistemde işlem yapabilmelerini istediğinizi bize belirttiniz. Biz de bu isteklerinizi değerlendirmeye aldık ve Hesapcini yetkilendirme özelliğini artık sizlerin hizmetine sunduk.

Bildiğiniz üzere Hesapcini’ne sınırsız sayıda kullanıcı ekleme imkânına sahipsiniz. Fakat eklediğiniz kullanıcılarınızın, sistemde yer alan tüm bilgileri görmesini istemeyebilirsiniz. Böyle bir durumda, eklediğiniz kullanıcının hangi bilgileri görebileceğini ya da hangi bilgiler üzerinde değişiklik yapabileceğini belirleyebileceksiniz.

Hesapcini yetkilendirme özelliği, yalnızca personellerin hangi bilgileri göreceğini belirlemenizle kalmıyor. Program içerisinde yer alan ve kullanmak istemediğiniz tüm modülleri de, yine bu özellik sayesinde kaldırabilirsiniz.

Hesapcini Yetkilendirme Özelliğini Nasıl Kullanabilirsiniz?

Hesapcini firma ve abonelik bölümüne girdiğinizde, ekranda yer alan “ Kullanıcılar ve Yetkileri” adında bir sekme göreceksiniz. Bu sekmeye tıkladığınızda, sistemde yer alan tüm kullanıcıları görüntüleyebilirsiniz. Kayıtlı olan kullanıcılara yeni bir yetki atamak için, kullanıcı satırında yer alan düzeltme kalemine tıklayarak işleminizi yapabilirsiniz. Yeni bir kullanıcı ve yetki tanımlamak için de “Yeni Kullanıcı Davet Et” butonunu kullanabilirsiniz.

yetkilendirme ana ekran

Eski ya da yeni bir kullanıcı için yetki girmek istediğinizde, ekranda yer alan “Kullanıcı Yetkileri” alanına tıklayın.

yeni kullanıcı ekleme

Karşınıza, sistemde yer alan tüm modülleri içeren bir yetki ekranı açılacaktır.

Burada ilk olarak kullanıcının yönetici pozisyonunda olup olmadığını seçebilirsiniz.

Her bir modül için ayrıntılı yetki vermenin mümkün olduğu Hesapcini yetkilendirme özelliği, yetkililerin işlerini oldukça kolaylaştırmayı hedeflemektedir.

Her bir modül için kullanıcıya “Görebilir”, “Ekleyebilir”, “Düzenleyebilir” ve “Silebilir” seçenekleri yer almaktadır.

Bütün bunların yanı sıra yine modüllere bağlı olan farklı raporlar için de yetki vermek mümkündür.

Tüm bunların yanı sıra, modüller içerisinde yer alan işlemler için de yetkileri belirleyebilirsiniz. Modül isimlerinin yanında bulunan “” işaretine tıklayın. Karşınıza, her modül için farklı işlemlerin yer aldığı bir işlem listesi çıkacaktır.

Burada, kullanıcının görmesini ya da yetkili olmasını istemediğiniz tüm işlemleri “Seçilmeyenler” tarafına transfer edebilirsiniz. Böylelikle sistemde yer alan tüm kullanıcılar, yalnızca sizin belirlediğiniz alanları görüntüleyebilecek ve işlem yapabilecektir.

Hesapcini muhasebe programı; sizlerden gelen öneri ve istekler ile şekillenen bir ön muhasebe programıdır. Küçük ve orta ölçekli tüm işletmelerin işlemlerini kolaylaştırmak ve omuzlarındaki iş yükünü alabilmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Siz de hemen şimdi Hesapcini’ne üye olabilir ve 14 günlük ücretsiz deneme sürenizi başlatabilirsiniz.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
KDV Raporlarınız Artık Tek Bir Tıkla Hazırlansın!

Hesapcini olarak yol haritamızda bulunan bir özelliğimizi daha sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Farklı filtreleme ve arama özellikleri ile ayrıntılı KDV raporlama imkânı artık sizlerle! KDV raporlama özelliği sayesinde artık aylık ya da dilediğiniz farklı zaman aralıkları için KDV raporlarınıza ulaşabileceksiniz. Yapmış olduğunuz satışlar ya da almış olduğunuz tüm ürün ve hizmetlere ait KDV toplamları gibi […]

Devamı
HESAPCİNİ’NDEN HEDİYE ABONELİK KAMPANYASI

Hesapcini’ni arkadaşlarını tanıtan ve ailemizle buluşturan kullanıcılarımıza çok güzel bir sürprizimiz var. Hesapcini olarak, arkadaşını getirene ekstra abonelik süresi hediye ediyoruz. Kampanyamızın ayrıntıları için yazımızı inceleyebilirsiniz. “Her Şey Paylaştıkça Güzelleşir” Hesapcini olarak kurulduğumuz günden bu yana en büyük önceliğimiz “müşteri memnuniyeti” oldu. Bu önceliğimiz doğrultusunda çalışmalarımıza yön verdik ve kendimizi sürekli geliştirdik. Bu süre boyunca […]

Devamı
Hesapcini Yetkilendirme Özelliği Artık Hizmetinizde!

Size çok güzel haberlerimiz var. Uzun uğraşlar sonucunda hazırladığımız Hesapcini yetkilendirme özelliği artık hizmetinizde! Yetkilendirme özelliğimiz ile ilgili tüm ayrıntılı bilgileri ise yazımızda bulabilirsiniz. Keyifli okumalar dileriz… Sizlere en iyi hizmetleri sunabilmek için var gücümüzle yeni güncellemeler yaparken, siz değerli kullanıcılarımızdan gelen öneri ve istekleri de sürekli olarak toplamaya devam ettik. Sizler, işletmenizde çalışan personellerinize […]

Devamı
14 Gün Ücretsiz Deneyin! Kredi kartsız hemen başlayın.
Hesapcini mobil uygulama ile hesabınızı her yerden yönetin. Hesapcini online ön muhasebe programı artık cebinizde. Hesapcini Google Play veya App Store’da.