Dijital Barkod Okuyucu Sadece HESAPCİNİ’NDE!

Dijital Barkod Okuyucu Sadece HESAPCİNİ’NDE!

Dijital Barkod Okuyucu Sadece HESAPCİNİ’NDE!

Firmanızın binlerce ürünü var ve bu ürünleri kullandığınız muhasebe programı içerisine nasıl kaydedeceğiniz konusunda endişeleriniz mi var? Ya da işlerinizin en yoğun olduğu bir dönemde yeni ürünleriniz geldi fakat bu yoğunluğunuzun içerisinde ürünleri sisteme yüklemeye vakit mi bulamıyorsunuz? İşte tam da bu sorunlarınızın yanıtı, son teknoloji ile geliştirilen ve alanında devrim niteliğinde bir yenilik olarak adlandırılan dijital barkod okuyucu sistemidir.

Barkod; bir ürünün üzerinde bulunan, genellikle dikdörtgen şeklinde olan, bu şekil içerisinde inceli ve kalınlı çizgiler ile bu çizgilerin arasındaki boşlukların oluşturduğu sembole verilen isimdir. Bu sembollerin manuel ya da bir barkod okuyucu ile okutulması ile birlikte ürüne ait referans numarası bilgisayar ortamına aktarılır. Bilgi akışının hızlanmasına yardımcı olan barkod okuyucu sistemlerinde, barkodu okutulan bir ürüne ait detaylı bilgiler bilgisayar ya da kullanılan muhasebe programı içerisinde kayıtlıdır. Bu sayede size sadece ürünün barkodunu okutmak ve ürünün bilgilerini hızlı bir şekilde değiştirmek kalıyor.

Dijital Barkod Okuyucu Nedir?

Kablolu bir barkod okuyucu aracılığı ile ürünlerin sisteme kaydedilmesi devri, barkod okuyucu ile birlikte artık tarihe karıştı. Çünkü kullanılan akıllı cep telefonlarının kameraları, barkodların hızlı ve güvenilir bir şekilde okutulabilmesi için oldukça yeterli. Cep telefonunuzun kamerasını, ürünün barkoduna (etiketine) okutmanız yeterlidir. Sistemde tanımlanmış olan ürünler, barkodu okutmanız ile anında ekranda belirecektir. Geriye sadece ürününüz ile ilgili fiyat ve diğer özellikleri girmek kalıyor. Dijital barkod okuyucuda bulunan sürekli okuma modu ile kameranız kapanmadan ya da geçiş süresi beklemeden tüm ürünlerinizi olabildiğince hızlı bir şekilde sisteme girebilirsiniz.

Bu yeni teknoloji ile sisteme binlerce ürünün girişinin hızlı bir şekilde yapılması ile birlikte arka planda hızlı stok girişi de yapmış olursunuz. Girdiğiniz her bir ürün, otomatik olarak stoklarınıza da eklenecektir. Dijital barkod okuyucu, ürünlerin sisteme girilmesi esnasında olabilecek tüm hataları başarılı bir şekilde ortadan kaldırmaktadır. Otomatik veri toplama teknolojisine sahip olan barkod sistemi, teknolojinin getirileri ile birleşerek dijital barkod okuyucuyu beraberinde getirmiştir. Hesapcini online ön muhasebe programı tarafından geliştirilen ve dünyada bir ilk niteliğine sahip olan barkod okuyucu ile siz de binlerce ürününüzü yalnızca cep telefonunuzun kamerasını kullanarak sisteme kaydedebilirsiniz.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
KDV Raporlarınız Artık Tek Bir Tıkla Hazırlansın!

Hesapcini olarak yol haritamızda bulunan bir özelliğimizi daha sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Farklı filtreleme ve arama özellikleri ile ayrıntılı KDV raporlama imkânı artık sizlerle! KDV raporlama özelliği sayesinde artık aylık ya da dilediğiniz farklı zaman aralıkları için KDV raporlarınıza ulaşabileceksiniz. Yapmış olduğunuz satışlar ya da almış olduğunuz tüm ürün ve hizmetlere ait KDV toplamları gibi […]

Devamı
HESAPCİNİ’NDEN HEDİYE ABONELİK KAMPANYASI

Hesapcini’ni arkadaşlarını tanıtan ve ailemizle buluşturan kullanıcılarımıza çok güzel bir sürprizimiz var. Hesapcini olarak, arkadaşını getirene ekstra abonelik süresi hediye ediyoruz. Kampanyamızın ayrıntıları için yazımızı inceleyebilirsiniz. “Her Şey Paylaştıkça Güzelleşir” Hesapcini olarak kurulduğumuz günden bu yana en büyük önceliğimiz “müşteri memnuniyeti” oldu. Bu önceliğimiz doğrultusunda çalışmalarımıza yön verdik ve kendimizi sürekli geliştirdik. Bu süre boyunca […]

Devamı
Hesapcini Yetkilendirme Özelliği Artık Hizmetinizde!

Size çok güzel haberlerimiz var. Uzun uğraşlar sonucunda hazırladığımız Hesapcini yetkilendirme özelliği artık hizmetinizde! Yetkilendirme özelliğimiz ile ilgili tüm ayrıntılı bilgileri ise yazımızda bulabilirsiniz. Keyifli okumalar dileriz… Sizlere en iyi hizmetleri sunabilmek için var gücümüzle yeni güncellemeler yaparken, siz değerli kullanıcılarımızdan gelen öneri ve istekleri de sürekli olarak toplamaya devam ettik. Sizler, işletmenizde çalışan personellerinize […]

Devamı
14 Gün Ücretsiz Deneyin! Kredi kartsız hemen başlayın.
Hesapcini mobil uygulama ile hesabınızı her yerden yönetin. Hesapcini online ön muhasebe programı artık cebinizde. Hesapcini Google Play veya App Store’da.