Yenilik Alarmı: Personel Modülü Artık Hesapcini’nde!

Yenilik Alarmı: Personel Modülü Artık Hesapcini’nde!

Yenilik Alarmı: Personel Modülü Artık Hesapcini’nde!

Üzerinde çok fazla çalıştığımız “Personel Modülü” artık hizmetinizde !

Siz istediniz, biz yaptık. Personel hareketlerini yönetmek isteyen ve bu hareketleri kolay bir şekilde takip etmek isteyen kullanıcılarımıza bir müjdemiz var. Personel takibi yapmanın en kolay hâli artık Hesapcini’nde!

Personel bilgilerini kontrol altında tutmanın, özel ya da kamu, küçük ya da büyük tüm işletmeler için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bu sebeple de siz değerli kullanıcılarımızın da istekleri doğrultusunda geliştirdiğimiz Hesapcini Personel Modülü sayesinde, personellerinize ait tüm bilgileri artık tek bir ekrandan görüntüleyebileceksiniz.

Hesapcini Personel Modülü ile Neler mi Yapabileceksiniz?

Personellerinizi Hesapcini’ne tanımlayın. Adı-soyadı, T.C. kimlik numarası, doğum tarihi, adresi, telefon ve e-mail adresi bilgilerini sisteme kaydederek dilediğiniz her an bu bilgilere ulaşabilirsiniz. Kişisel bilgilerin yanı sıra personelin işe giriş-çıkış tarihi, çalışacağı departmanı ve görevi gibi bilgileri de ekleyebilirsiniz. Personelinizin kan grubu bilgisini ve ihtiyaç hâlinde ulaşılacak olan kişinin bilgilerini girebilir ve böylelikle acil durumlarda tüm süreci kontrol altına alabilirsiniz.

personel takibi

Maaş günü gelip çattığında ise personelinizin aylık net maaşını, banka hesap numarasını ve banka bilgilerini Personel Modülü içerisine kaydederek her ay banka bilgilerini tekrar tekrar girme zorunluluğunuz kalmaz.

Sisteme tanımlanan personellere aylık maaş tahakkuku ya da prim tahakkukunu tek bir tuşla yapabilirsiniz. Tahakkukunu yaptığınız maaş/prim ödemelerinizi ise,  dilediğiniz kasa ya da banka hesabınız aracılığı ile yapabilirsiniz. Yapılan ödeme kasadan yapıldıysa kasa bakiyeniz, bankadan yapıldıysa da banka bakiyeniz otomatik olarak güncellenecektir.

personel takibi

Personeliniz sizden avans istediğinde, verilen avansı nereden verdiğinizi (kasa ya da banka hesabınız) bu bölüme ekleyerek personel bakiyesini takip edebilirsiniz. Aynı zamanda personeliniz aldığı avansın hepsini ya da bir kısmını size geri iade ettiğinde de iade işlemini yine bu alandan kaydedebilirsiniz.

Personelinizi sisteme ilk kaydettiğinizde, personelin şirketten bir alacağı varsa, modül içerisinde yer alan “Alacak Fişi” seçeneğini kullanarak personelinizi alacaklandırabilirsiniz. Personelin herhangi bir sebepten dolayı şirkete borçlu olması durumunda ise “Borç Fişi” seçeneğini kullanabilirsiniz.

Şirkete ait bir masrafın personeliniz tarafından ödenmesi durumunda, modül içerisinde yer alan “Masraf Ekle” butonuna tıklayarak gerekli işlemi kaydedebilir ve beraberinde personelinizi alacaklı konumuna getirebilirsiniz. Masraflar modülüne girerek personelinize ödemesini yapabilirsiniz.

Personel modülü masraf işlemleri

Hesapcini Personel Modülü aracılığı ile personelleriniz ile ilgili yapılan tüm işlemler için detaylı ekstre alabilirsiniz. Personelinizin sayfasına girdiğinizde güncel bakiyesini ve işlem listesini de tek bir ekrandan görüntüleyebilme imkânına sahip olabilirsiniz. 

Hesapcini ile ne yapmak istediğinize siz karar veriyorsunuz, biz sizler için tasarlıyoruz. Sürekli olarak gelişen ve yenilenen hizmetlerimiz ile birlikte sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için çalışıyoruz. Yoksa siz hâlâ her gün bir yenisinin eklendiği hizmetlerimizden faydalanmaya başlamadınız mı? Aşağıdaki linke tıklayarak hemen üye olabilir ve Hesapcini ön muhasebe programı 30 günlük ücretsiz deneme sürenizi başlatabilirsiniz.

https://app.hesapcini.com/register

Bunlar da İlginizi Çekebilir
Hesapcini ile e-Fatura Kullanmaya Hemen Başlayın!

Hesapcini ile e-Fatura Kullanmaya Hemen Başlayın! Bu yazımızda, Hesapcini ile e-fatura kullanmaya başladığınızda hangi ayrıcalıklara sahip olacağınızı ve işlerinizi ne kadar kolaylaştırabileceğimizi anlattık. Keyifli okumalar dileriz.. e-Fatura, Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yönetilmekte olan, alıcı ile satıcı arasında gerçekleşen alışverişe ait faturaların tek bir format ve standartta elektronik ortamda oluşturulmasıdır. e-fatura, ilk hizmete girdiği tarihlerde […]

Devamı
GİB Portalı ile e-Arşiv Fatura Oluşturma Kılavuzu

GİB Portalı ile e-Arşiv Fatura Oluşturma Kılavuzu GİB portalı aracılığı ile nasıl e-arşiv fatura oluşturulacağı, mükellefler için net bir cevap bulamadıkları son derece önemli bir konudur. Bu yazımızda sizler için konu ile ilgili tüm bilgileri araştırdık ve portal üzerinden fatura kesmenize yardımcı olacağını düşündüğümüz bir kılavuz hazırladık. Keyifli okumalar dileriz.. Bilindiği üzere 19/10/2019 tarihinde 30923 […]

Devamı
İşletme Defteri Nedir? Kimler İşletme Defteri Tutmalıdır?

İşletme Defteri Nedir? Kimler İşletme Defteri Tutmalıdır? İkinci sınıf tüccarlar tarafından tutulması gereken işletme defteri hakkında bilmeniz gereken tüm bilgileri yazımızda bulabilirsiniz. Keyifli okumalar dileriz.. İşletmeler, Vergi Usul Kanunu 177. Ve 178. Maddelerine göre birinci sınıf ve ikinci sınıf tüccarlar olmak üzere ikiye ayrılırlar. Birinci sınıf tüccarlar, bilanço esasına göre defter tutarken, ikinci sınıf tüccarlar […]

Devamı
14 Gün Ücretsiz Deneyin! Kredi kartsız hemen başlayın.
Hesapcini mobil uygulama ile hesabınızı her yerden yönetin. Hesapcini online ön muhasebe programı artık cebinizde. Hesapcini Google Play veya App Store’da.