Hesapcini ile e-Fatura Kullanmaya Hemen Başlayın!

Hesapcini ile e-Fatura Kullanmaya Hemen Başlayın!

Hesapcini ile e-Fatura Kullanmaya Hemen Başlayın!

Bu yazımızda, Hesapcini ile e-fatura kullanmaya başladığınızda hangi ayrıcalıklara sahip olacağınızı ve işlerinizi ne kadar kolaylaştırabileceğimizi anlattık. Keyifli okumalar dileriz..

e-Fatura, Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yönetilmekte olan, alıcı ile satıcı arasında gerçekleşen alışverişe ait faturaların tek bir format ve standartta elektronik ortamda oluşturulmasıdır. e-fatura, ilk hizmete girdiği tarihlerde kişilerin isteklerine göre geçiş yaptıkları bir uygulamaydı. Fakat 19.10.2019 tarihinde yayımlanan Genel Tebliğ ile birlikte artık birçok firma için e-fatura ve diğer elektronik belgelere geçiş zorunluluğu getirildi.

Yayımlanan Genel Tebliğ doğrultusunda Türkiye’deki işletmelerin büyük bir bölümünün e-fatura uygulamasına geçiş yapması beklenmekte ve bu durum da işletmelerde büyük bir telaşa yol açmaktadır. e-Faturaya geçiş hazırlıklarının eksiksiz ve doğru bir şekilde olmasının yanı sıra, bu faturaların sorunsuz bir şekilde oluşturulup gönderilebilmesi de düşünüldüğünden çok daha önemli bir konudur. GİB, e-faturaların alınıp gönderilmesi için kullanıcılara 3 farklı yöntem gösteriyor.

1- GİB tarafından sunulan e-fatura portalı üzerinden

2- Kendi sunucularınızı GİB sunucuları ile entegre ederek

3- GİB’den izin almış olan özel entegratör firmalar

e-Fatura, kullanıcılara hızlı ve sorunsuz bir şekilde fatura gönderme/alma hizmeti sunar. Bu da kişilerin mesai saatleri içerisinde faturalara ayırdığı vaktin minimuma düşmesini sağlar. Bu nedenle de kullanıcılar, GİB tarafından sunulan bu üç yöntem arasından daha çok özel entegratörler ile çalışmayı tercih ediyor. Hesapcini olarak biz de kullanıcılarımızın tüm e-fatura işlemlerinde yanında olmaya devam ediyoruz!

e-fatura programı

Hesapcini e-Fatura Hizmetinde Hangi Ayrıcalıklara Sahip Olacaksınız?

Hesapcini olarak kullanıcılarımızın tüm ön muhasebe işlemlerinin olabildiğince hızlı ve bir o kadar da güvenilir bir şekilde yapabilmelerine sağlıyoruz. Bu kapsamda, dijital dönüşüm sürecinde de kullanıcılarımızın her zaman yanında olmaya devam ediyoruz. Hesapcini’ni tercih eden kullanıcılarımıza, e-fatura uygulamasına başvurduğu ilk aşamadan e-fatura gönderip almaya başladığı aşamaya kadar destek oluyoruz.

Hesapcini ile e-fatura uygulamasına başvuru yapmadan önce firmanız adına mali mühür başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. Mali mühür başvurularınızda da gerek duymanız halinde destek talebinde bulunabilirsiniz. Mali mührünüz elinize ulaştıktan sonra deneyimli destek birimimiz ile birlikte e-fatura başvuru aşamalarını uzaktan bağlantı yaparak tamamlıyoruz. Tüm bu adımların eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde tamamlanmasının ardından ise hemen e-fatura oluşturabilir ve müşterilerinize e-fatura göndermeye başlayabilirsiniz. Üstelik tüm bu hizmetlerimiz için sizden hiçbir destek ücreti de talep etmiyoruz!

Bildiğiniz üzere gönderdiğiniz ya da aldığınız her bir elektronik fatura için kontör harcamanız gerekiyor. Gelen ve giden her fatura, 1 kontör olacak şekilde belirlenmiştir. Kontör konusunda herhangi bir maddi problem yaşamamanız ve fatura gönderip almanızda bir aksaklık yaşamamanız için oldukça uygun kontör paketleri sunuyoruz.

Herkes size hedeflerinizi gösterir, Hesapcini ise sizi hedeflerinize götürür. Çünkü Hesapcini kullanmaya başladığınızda siz motivasyonunuzu işlerinize verirken geri kalan işlerinizi Hesapcini halleder. e-Fatura başta olmak üzere, dijital dönüşümün bir parçası olmak ve ön muhasebe süreçlerinizi sorunsuz bir şekilde yönetmek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Hemen şimdi Hesapcini online ön muhasebe programına üye olabilir, 30 günlük deneme sürenizi başlatabilirsiniz.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
Hesapcini ile e-Fatura Kullanmaya Hemen Başlayın!

Hesapcini ile e-Fatura Kullanmaya Hemen Başlayın! Bu yazımızda, Hesapcini ile e-fatura kullanmaya başladığınızda hangi ayrıcalıklara sahip olacağınızı ve işlerinizi ne kadar kolaylaştırabileceğimizi anlattık. Keyifli okumalar dileriz.. e-Fatura, Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yönetilmekte olan, alıcı ile satıcı arasında gerçekleşen alışverişe ait faturaların tek bir format ve standartta elektronik ortamda oluşturulmasıdır. e-fatura, ilk hizmete girdiği tarihlerde […]

Devamı
GİB Portalı ile e-Arşiv Fatura Oluşturma Kılavuzu

GİB Portalı ile e-Arşiv Fatura Oluşturma Kılavuzu GİB portalı aracılığı ile nasıl e-arşiv fatura oluşturulacağı, mükellefler için net bir cevap bulamadıkları son derece önemli bir konudur. Bu yazımızda sizler için konu ile ilgili tüm bilgileri araştırdık ve portal üzerinden fatura kesmenize yardımcı olacağını düşündüğümüz bir kılavuz hazırladık. Keyifli okumalar dileriz.. Bilindiği üzere 19/10/2019 tarihinde 30923 […]

Devamı
İşletme Defteri Nedir? Kimler İşletme Defteri Tutmalıdır?

İşletme Defteri Nedir? Kimler İşletme Defteri Tutmalıdır? İkinci sınıf tüccarlar tarafından tutulması gereken işletme defteri hakkında bilmeniz gereken tüm bilgileri yazımızda bulabilirsiniz. Keyifli okumalar dileriz.. İşletmeler, Vergi Usul Kanunu 177. Ve 178. Maddelerine göre birinci sınıf ve ikinci sınıf tüccarlar olmak üzere ikiye ayrılırlar. Birinci sınıf tüccarlar, bilanço esasına göre defter tutarken, ikinci sınıf tüccarlar […]

Devamı
14 Gün Ücretsiz Deneyin! Kredi kartsız hemen başlayın.
Hesapcini mobil uygulama ile hesabınızı her yerden yönetin. Hesapcini online ön muhasebe programı artık cebinizde. Hesapcini Google Play veya App Store’da.