Proje Yönetimi Yapmanın Dijital Yolu!

Proje Yönetimi Yapmanın Dijital Yolu!

Proje Yönetimi Yapmanın Dijital Yolu!

Proje bazlı çalışan işletmeler için bir müjdemiz var!
Hesapcini olarak üzerinde büyük uğraşlar verdiğimiz “Proje Yönetimi” modülü artık yayında!
Proje Yönetimi modülü hakkında ayrıntılı bilgileri yazımızda bulabilirsiniz. Keyifli okumalar dileriz…

Proje bazlı çalışan işletmeler için ön muhasebe kayıtlarını tutmak, diğer işletmelere nazaran her zaman daha karmaşıktır. İşletmenin diğer ön muhasebe kayıtlarının yanı sıra yalnızca proje ile bağlantılı olan cariler, faturalar, masraflar, tahsilatlar ya da ödemeler gibi kayıtların daha spesifik bir şekilde kaydedilmesi oldukça önemlidir. Excel kayıtları, defter kaydı ya da klasik bir ön muhasebe programı, işlerin çok daha zorlaşmasına ve ay sonunda işin içinden çıkılmayacak bir hâl almasına sebep olur. Hesapcini ise, proje bazlı çalışan işletmelerin iş yükünü olabildiğince hafifleten ve proje yönetiminin dijital yolu olan bir ön muhasebe programıdır.

Hesapcini Proje Yönetimi Modülü ile Neler Yapabilirsiniz?

Müşterilerin talepleri ve istekleri doğrultusunda sürekli olarak geliştirdiğimiz Hesapcini online ön muhasebe programı ile artık projelerinizi yönetmek için ekstra bir çaba sarf etmenize gerek kalmadı. Proje Yönetimi modülü, proje bazlı çalışan işletmelerin çok daha hızlı ve kolay bir şekilde işlem yapabilmesini sağlayabilecek şekilde tasarlandı.

proje takibi

Sistem içerisine; projenin adı, projenin genel bilgisi, projenin sorumlusu, proje ile bağlantılı müşteri ya da tedarikçi, projenin başlangıç tarihi (tarih kontrol seçeneği) ve bu gibi farklı özelliklerle kolay bir şekilde proje eklenebilir. Oluşturulan tüm projeler için kasa, banka, çek, senet, cari hesaplar, faturalar ve masraflar gibi tüm ana modüller içerisinde “ Proje Kodu” eklendi. Böylelikle proje modülünün diğer tüm modüllerle entegre bir şekilde çalışması sağlandı.

Proje bazında yapılan tüm gelir ve giderlerin hızlı bir şekilde kayıt altına alınması sağlanırken, bu modülün kolay bir şekilde kullanılabilmesi de sağlandı. Projeler için geliştirilen hızlı işlem ekranı sayesinde, proje ana sayfasından hızlı ve kolay bir şekilde işlem yapılabilmektedir.

proje takip programı

Proje Yönetimi modülü, şu an için yalnızca web sürümünde çalışmaktadır. İlerleyen dönemlerde mobil cihazlarınızdan da Proje Yönetimi modülüne ulaşmak ve işlemlerinizi yapabilmeniz için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

Hesapcini muhasebe programı tarafından sunduğumuz ayrıcalıklı hizmetlerimizden faydalanmak isterseniz, hemen şimdi üye olabilir ve 14 günlük deneme sürenizi başlatabilirsiniz.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
E-Fatura İle Dijitalleşin: İşletmeniz için Rekabet Avantajı Sağlayın

İşletmelerin, finansal süreçlerini daha hızlı, verimli ve güvenilir bir şekilde yönetmelerini sağlayan e fatura, günümüzün dijital dönüşüm çağında büyük bir öneme sahiptir. Geleneksel fatura yöntemlerinden elektronik faturaya geçiş, hem işletmelere hem de devlete birçok avantaj sunmaktadır. Hesapcini olarak sizlere ücretsiz e-fatura danışmanlık hizmeti sağlamaktayız. E-Fatura Nedir ve İşletmeniz için Neden Önemlidir? E-fatura, bir işletme ile […]

Devamı
Ücretsiz Ön Muhasebe Programlarının Dezavantajları

Merhabalar bugün sizlere ücretsiz ön muhasebe programlarının dezavantajları hakkında bilgi vereceğim. Günümüzde teknolojik gelişmeler, işletmelerin muhasebe süreçlerini kolaylaştırmak için bir dizi yazılım ve programın ortaya çıkmasını sağlamıştır. Ön muhasebe, işletmelerin finansal verilerini düzenlemek, kaydetmek ve analiz etmek için kullanılan önemli bir süreçtir. Bu süreci daha verimli hale getirmek için birçok ücretsiz ön muhasebe programı sunulmaktadır. […]

Devamı
E-Faturaya Geçiş Şartları 2022

E-Faturaya Geçiş Şartları 2022 Gelir İdaresi Başkanlığı’nın belirlemiş olduğu şartlara uygun olarak işletmelerin e-fatura uygulamasına geçmesi zorunludur. Gelir İdaresi Başkanlığı’nın yayımlamış olduğu 509 numaralı Vergi Usul Kanunu uyarınca e-faturaya geçiş şartlarında değişiklik yapıldı. E-fatura, faturanın elektronik şekilde hazırlanmasıdır. Kâğıda basılmadan müşterilere iletilen bu fatura herkes tarafından talep edilebilir.  Günümüzde online alışverişler nedeniyle sıkça kullanılır. Muhasebe […]

Devamı
14 Gün Ücretsiz Deneyin! Kredi kartsız hemen başlayın.
Hesapcini mobil uygulama ile hesabınızı her yerden yönetin. Hesapcini online ön muhasebe programı artık cebinizde. Hesapcini Google Play veya App Store’da.