HESAPCİNİ KOBİ DESTEK KAMPANYASI !

HESAPCİNİ KOBİ DESTEK KAMPANYASI !

HESAPCİNİ KOBİ DESTEK KAMPANYASI !

Hesapcini KOBİ destek kampanyası hakkındaki tüm ayrıntılı bilgilere yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Ülkemizin de içerisinde bulunduğu bu zor süreçte KOBİ’lere bir destek de Hesapcini’nden!

Hesapcini olarak her zaman KOBİ’lerimizin arkasında olduk ve olmaya da devam edeceğiz…Bu zor süreçten ancak birlik olursak çıkabiliriz dedik ve KOBİ’lerimiz evden çıkmadan da işlemlerini sorunsuz bir şekilde yapabilsin diye bir destek paketi hazırladık. Bu paket kapsamında;

Hiçbir katılım koşulu ve hizmet sınırlandırması olmadan

Hesapcini’ne kayıt olan HERKESE

3 AY ABONELİK HEDİYE!

hesapcini kobi destek kampanyası

Hiçbir bedel ödemeden sahip olacağınız 3 aylık ücretsiz abonelik dönemi boyunca, internet bağlantısı olan tablet, cep telefonu ya da bilgisayarınızdan ön muhasebe işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirin.

Hesapcini KOBİ Destek Kampanyası Katılım Koşulları

  1. Kullanıcıların kampanyaya katılmaları için üye olduktan sonra “ COVİD19” promosyon kodunu sisteme girmeleri gerekmektedir. Bu kod girildikten sonra 14 günlük deneme süresine ilave 3 aylık ücretsiz kampanya süresi eklenecektir. Bu kod dışında yapılan üyeliklerde yalnızca 14 günlük ücretsiz deneme süresi tanımlanacaktır.
  2. Hesapcini KOBİ destek kampanyası, 15 Nisan-15 Mayıs 2020 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Bu tarihler arasında Hesapcini’ne üye olan kullanıcıların hesaplarına 3 aylık ücretsiz kullanım hakları tanımlanacaktır.
  3. 3 aylık deneme süresinin sona ermesinin ardından, kullanıcılar aylık ya da yıllık abonelik paketi alarak işlemlerine devam edebileceklerdir. Süre sonunda herhangi bir satın alma işlemi gerçekleşmemesi durumunda abonelikler dondurulacaktır.
  4. Kullanıcılar, kampanyaya yalnızca bir kez katılma hakkına sahip olacaklardır.
  5. Hesapcini KOBİ destek kampanyası, Hesapcini tarafından yapılan/yapılacak diğer kampanyalar ile birleştirilemez.
  6. Hesapcini Yazılım A.Ş., kampanya içeriğini ve süresini değiştirme hakkını saklı tutar.
  7. Kampanya kapsamında Hesapcini’ni kullanmaya başlayan tüm kullanıcılar, Kullanıcı Sözleşmesi’ni kabul etmiş sayılacaktır.

Hesapcini KOBİdestek kampanyası ve çok daha fazlası için BURAYA tıklayarak aboneliğinizi başlatabilirsiniz.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
E-Fatura İle Dijitalleşin: İşletmeniz için Rekabet Avantajı Sağlayın

İşletmelerin, finansal süreçlerini daha hızlı, verimli ve güvenilir bir şekilde yönetmelerini sağlayan e fatura, günümüzün dijital dönüşüm çağında büyük bir öneme sahiptir. Geleneksel fatura yöntemlerinden elektronik faturaya geçiş, hem işletmelere hem de devlete birçok avantaj sunmaktadır. Hesapcini olarak sizlere ücretsiz e-fatura danışmanlık hizmeti sağlamaktayız. E-Fatura Nedir ve İşletmeniz için Neden Önemlidir? E-fatura, bir işletme ile […]

Devamı
Ücretsiz Ön Muhasebe Programlarının Dezavantajları

Merhabalar bugün sizlere ücretsiz ön muhasebe programlarının dezavantajları hakkında bilgi vereceğim. Günümüzde teknolojik gelişmeler, işletmelerin muhasebe süreçlerini kolaylaştırmak için bir dizi yazılım ve programın ortaya çıkmasını sağlamıştır. Ön muhasebe, işletmelerin finansal verilerini düzenlemek, kaydetmek ve analiz etmek için kullanılan önemli bir süreçtir. Bu süreci daha verimli hale getirmek için birçok ücretsiz ön muhasebe programı sunulmaktadır. […]

Devamı
E-Faturaya Geçiş Şartları 2022

E-Faturaya Geçiş Şartları 2022 Gelir İdaresi Başkanlığı’nın belirlemiş olduğu şartlara uygun olarak işletmelerin e-fatura uygulamasına geçmesi zorunludur. Gelir İdaresi Başkanlığı’nın yayımlamış olduğu 509 numaralı Vergi Usul Kanunu uyarınca e-faturaya geçiş şartlarında değişiklik yapıldı. E-fatura, faturanın elektronik şekilde hazırlanmasıdır. Kâğıda basılmadan müşterilere iletilen bu fatura herkes tarafından talep edilebilir.  Günümüzde online alışverişler nedeniyle sıkça kullanılır. Muhasebe […]

Devamı
14 Gün Ücretsiz Deneyin! Kredi kartsız hemen başlayın.
Hesapcini mobil uygulama ile hesabınızı her yerden yönetin. Hesapcini online ön muhasebe programı artık cebinizde. Hesapcini Google Play veya App Store’da.