Hesapcini Banka Modülü Artık Daha Kullanışlı!

Hesapcini Banka Modülü Artık Daha Kullanışlı!

Hesapcini Banka Modülü Artık Daha Kullanışlı!

Bu yazımızda sizlerle, Hesapcini banka modülü üzerinde yaptığımız birtakım önemli yenilikleri paylaşmak istedik. Keyifli okumalar dileriz..

Biz Hesapcini olarak durdurak bilmeden çalışmalarımıza devam ediyor ve çok yoruluyoruz ama; sizler bizim için çok değerlisiniz ve sizlerden aldığımız olumlu geri dönüşlerden büyük mutluluk duyuyoruz!

Hesapcini banka modülü, firmanıza bağlı banka hesaplarınızı tek ekrandan hızlı ve kolay bir şekilde yönetebilmenizi sağlayan kapsamlı bir modüldür. Banka hesaplarınız arasında para transferleri yapabilir, ödeme ve tahsilatlarınızı alabilir, kredi kartı işlemlerinizi yapabilir ve bu modül ile pos hesabınızı da hızlı bir şekilde yönetebilirsiniz.

Banka Modülü İçinde Neler Değişti?

Kullanıcılarımızdan aldığımız geri dönüşler sonucunda banka işlemlerimizi olabildiğince sadeleştirdik ve yaşanan tüm karmaşayı ortadan kaldırdık. Yaptığımız bu güncelleme ile birlikte;

banka takibi

İşletmenize ait dilediğiniz kadar Ticari Hesap, POS Hesabı ya da Kredi Kartı Hesabı ekleyebilir ve bu hesapları istediğiniz gibi yönetebilirsiniz.

hesap takibi

Ticari banka hesabınızı hızlı bir şekilde sisteme kaydedebilir, bu hesap üzerinden tüm EFT, havale ve hesaplar arası transfer işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

İşletmede kullanılan POS hesabını da, ilgili banka hesabına ekleyebilir ve işletmeniz adına yapılan tüm kredi kartı tahsilatlarını görüntüleyebilirsiniz.

kredi kartı takibi

Peki, pos hesabı içerisinde yer alan “Bloke Çöz” butonu ne işe yarıyor? derseniz, hemen açıklayalım.

Pos hesabı kullanan işletmeler, bu hesaptan çekilen tüm ödemeleri, kullandıkları bankaya göre değişkenlik göstermekle birlikte her ayın belirli bir gününde hesaplarına aktarabilmektedir. Vadesi gelen pos ödemelerinin ilgili hesaba aktarılması için “Bloke Çöz” butonunu kullanabilir ve paranızı anında hesabınıza aktarabilirsiniz.

İşletme adına yapılan tüm kredi kartı ödemelerinizi kontrol altında tutmak için, Hesapcini banka modülü içerisine kredi kartı hesabınızı kaydedebilirsiniz.

Sistemde kayıtlı olan herhangi bir hesabınız üzerinden işlem yapabilmek için “ Hesap İşlemleri” butonuna tıklayarak anında hesap hareketlerinizi görüntüleyebilirsiniz.

Üstelik banka hesabınız ile yapabileceğiniz “Banka Masraf”, “Banka Verilen Hizmet Faturası” ve “Bankadan Çek-Senet Ödemesi” işlemlerini başka hiçbir sekmeye geçmenize gerek kalmadan bu bölümden gerçekleştirebilirsiniz.

Hesapcini muhasebe programı ailesi gün geçtikçe büyümeye devam ediyorken, siz hala aramıza katılmadınız mı? BURAYA tıklayarak hemen üye olabilir ve 30 günlük ücretsiz deneme sürenizi anında başlatabilirsiniz.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
E-Fatura İle Dijitalleşin: İşletmeniz için Rekabet Avantajı Sağlayın

İşletmelerin, finansal süreçlerini daha hızlı, verimli ve güvenilir bir şekilde yönetmelerini sağlayan e fatura, günümüzün dijital dönüşüm çağında büyük bir öneme sahiptir. Geleneksel fatura yöntemlerinden elektronik faturaya geçiş, hem işletmelere hem de devlete birçok avantaj sunmaktadır. Hesapcini olarak sizlere ücretsiz e-fatura danışmanlık hizmeti sağlamaktayız. E-Fatura Nedir ve İşletmeniz için Neden Önemlidir? E-fatura, bir işletme ile […]

Devamı
Ücretsiz Ön Muhasebe Programlarının Dezavantajları

Merhabalar bugün sizlere ücretsiz ön muhasebe programlarının dezavantajları hakkında bilgi vereceğim. Günümüzde teknolojik gelişmeler, işletmelerin muhasebe süreçlerini kolaylaştırmak için bir dizi yazılım ve programın ortaya çıkmasını sağlamıştır. Ön muhasebe, işletmelerin finansal verilerini düzenlemek, kaydetmek ve analiz etmek için kullanılan önemli bir süreçtir. Bu süreci daha verimli hale getirmek için birçok ücretsiz ön muhasebe programı sunulmaktadır. […]

Devamı
E-Faturaya Geçiş Şartları 2022

E-Faturaya Geçiş Şartları 2022 Gelir İdaresi Başkanlığı’nın belirlemiş olduğu şartlara uygun olarak işletmelerin e-fatura uygulamasına geçmesi zorunludur. Gelir İdaresi Başkanlığı’nın yayımlamış olduğu 509 numaralı Vergi Usul Kanunu uyarınca e-faturaya geçiş şartlarında değişiklik yapıldı. E-fatura, faturanın elektronik şekilde hazırlanmasıdır. Kâğıda basılmadan müşterilere iletilen bu fatura herkes tarafından talep edilebilir.  Günümüzde online alışverişler nedeniyle sıkça kullanılır. Muhasebe […]

Devamı
14 Gün Ücretsiz Deneyin! Kredi kartsız hemen başlayın.
Hesapcini mobil uygulama ile hesabınızı her yerden yönetin. Hesapcini online ön muhasebe programı artık cebinizde. Hesapcini Google Play veya App Store’da.